Oostenburg is on the move!

Oostenburg staat nooit stil. ‘Beweging’ zit in het DNA van dit eiland, ooit ingepolderd in het IJ. Hier rolden de VOC-schepen van de werf, daarna de stoomschepen van Van Vlissingen, gevolgd door de stoommachines, dieselmotoren en locomotieven van Werkspoor en de tankers van de NSM. Das war einmal. Tijden veranderen en de industriële rook boven Oostenburg trok op – hét moment voor een nieuwe beweging. Creatieve ondernemers en start-ups vonden de weg naar het eiland, op de voet gevolgd door spannende horeca.

De ligging is ideaal: zo de stad in, zo de stad uit. Sinds 2018 wordt een serieuze start gemaakt met de ontwikkeling van Oostenburg tot een geweldige plek om te wonen. En dat doen we zo innovatief mogelijk, dus duurzaam, verkeersluw, gericht op community en interactie, met veel variatie in architectuur, als waarborg voor diversiteit en identiteit.

Wist je dat…

… er op de VOC kade ook commerciële ruimten te huur zijn? In de plint is ruimte voor diverse ondernemers of winkelconcepten, al vanaf 90 m2. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!