Elektrische deelauto’s voor bewoners op Oostenburg

Een vooruitstrevende leefomgeving vraagt om een duurzame en eigentijdse mobiliteitsoplossing. Speciaal voor de toekomstige bewoners van Oostenburg worden straks daarom elektrische deelauto’s aan. Hiermee ervaar je de flexibiliteit van een eigen auto, maar dan duurzamer én voordeliger. Rijd jij mee naar een groenere toekomst?

Duurzaam rijden

Een elektrische auto stoot minder CO2 en stikstof uit dan een brandstofauto. En door te delen hoeven er minder auto’s geproduceerd te worden. Zo draag je dus actief bij aan een duurzame toekomst!

Samen met je buren

Je deelt de auto in besloten kring met je buren van Oostenburg. De auto’s staan op vaste parkeerplaatsen op Oostenburg geparkeerd. Er is dus altijd een deelauto in de buurt.

Voordelig op weg

Samen een auto delen betekent ook samen de kosten delen. Je bespaart hierdoor elke maand kosten vergeleken met het bezitten van een eigen auto.

Autodelen werkt heel eenvoudig!

Heb je een woning toegewezen gekregen? Meld je dan aan voor Samen Slim Rijden Oostenburg.

Schrijf je online in als gebruiker. Wij checken je persoonlijke gegevens en je rijbewijs. Met Samen Slim Rijden ga je goed verzekerd op weg en laat je ons de administratie regelen. Handig toch?

Maak een reservering met de app

Via de app reserveer je een auto bij jou in de buurt en kies je de datum en het tijdstip waarop je de auto nodig hebt. Moet je meteen weg? Binnen 1 minuut heb je een deelauto gereserveerd! En weet je nu al dat je de deelauto over 3 maanden nodig hebt? Ook dan kun je de auto alvast reserveren!

Open de auto met de app en rijd weg

Als je de auto hebt gereserveerd, ben je de enige persoon die de auto kan openen en starten. Simpel met de app. Rijden maar en genieten! Als je terug bent, sluit je met je smartphone de auto en de reservering weer af. En aan het begin van de volgende maand ontvang je de rekening van de gereserveerde rit. Heel eenvoudig. Samen Slim Rijden zorgt ervoor dat je samen met je buren deze auto deelt, zonder overdracht van fysieke sleutels.

Dit initiatief is een samenwerking van: