De Parel

De Parel bestaat uit vier in hoogte verspringende panden langs de Willem Parelstraat. De architectuur is robuust, een tikje brutalistisch zelfs, en geef elk pand zijn eigen identiteit. Dit past goed bij het totaalbeeld van Oostenburg: een nieuwbouwproject dat er straks uitziet alsof het door de jaren heen organisch ontstaan is. Ben jij een ondernemer-in-de-dop? Droom je al jaren van een eigen atelier? Over de volle breedte van De Parel vind je op de begane grond dé plek om wonen en werken op een geweldige manier te combineren.

5 Stoere vrije sector woonwerkwoningen

3 Ruime middenhuur appartementen

112 Mooie sociale huur appartementen

April 2022

Woonoppervlakte van ca. 68 tot 75 m²

Sociale huur v.a. €728 pm. Middenhuur v.a. €950 pm. Vrije sector v.a. € 1.300 pm.

Vrije sector

Verhuurd!

BrochureSpelregels Prijslijst

Middenhuur

Verhuurd!

Brochure SpelregelsPrijslijst

Sociale huur

Verhuurd!

Brochure SpelregelsPrijslijst

De Parel biedt 120 appartementen verdeeld over 4 gebouwen. Binnen dit woonaanbod zijn er 5 woonwerkwoningen die variëren in grootte, van ca. 68 tot 76 m². De oppervlakteverdeling qua wonen/werken is ongeveer fifty-fifty. Groot? Nee. Perfect voor wat jij zoekt? Ja. Jij gaat hier je droom verwezenlijken en waarom zou je dan beginnen in een gigantisch pand? Deze bijzondere plek is perfect voorbereid op jouw komst: woon- en werkgedeelte liggen naast elkaar en zijn met een tussendeur verbonden, ze hebben aparte entrées, elk een eigen huisnummer én meterkast (handig voor je belastingaangifte!) en we hebben het hier over een zogenoemde ‘zichtlocatie’. Als kers op de taart vind je bovenop De Parel twee mooi ingerichte dakterrassen. Voor als je even een break nodig hebt op je drukke werkdag, of om de dag relaxed af te sluiten samen met je buren. Ideaal!

Sociale huurwoningen

In totaal zijn binnen dit segment 112 mooie huurappartementen beschikbaar. Oppervlaktes variëren van 35-41 m². Een aantal appartementen hebben of een balkon of een terras.

Door de enorme schaarste op de woningmarkt bieden wij nu woningzoekers met beroepen die belangrijk zijn voor de stad, zoals onderwijzers en zorgmedewerkers werkzaam in Amsterdam, tijdelijk voorrang bij de toewijzing van een sociale huurwoning in Oostenburg. Bekijk de spelregels.

Middenhuurwoningen

De Parel kent 3 middenhuurwoningen, deze studio’s hebben een oppervlakte van 41 m², waarvan 2 een heerlijke terras hebben.
Om ook de doorstroom op de krappe woningmarkt voor sociale huurwoningen te bevorderen bieden wij woningzoekers die een sociale huurwoning in de gemeente Amsterdam leeg achterlaat voorrang bij de toewijzing voor een middenhuurwoning. Bekijk de spelregels. De verhuur van de vrije sector woningen volgen later in het najaar.

Wonen & werken in één appartement (vrije sector)

Hoe werkt dit? Je huurt met één huurcontract zowel woonruimte als een bedrijfsruimte. Er gelden regels voor het gebruik van de bedrijfsruimte. Er mag onder meer niet geslapen worden. De bestemming is “praktijk- of vrije beroepsuitoefening aan huis”. Wil je een woonwerkwoning huren? Beschrijf dan op het online inschrijving uitvoerig toe waarvoor je de ruimte als ZZP-er/ondernemer gaat gebruiken. Dan kunnen wij beoordelen of dit past bij de bestemming.

Het gaat in De Parel om types: 38, 39, 40, 41 & 42