De Mark

De Mark ligt aan de Oostenburgermiddenstraat. Rond 1850 stond er in deze straat een groot magazijn van de Oostindische Compagnie. Deze is inmiddels al flink wat jaren geleden gesloopt om ruimte te maken voor woningen. Nu is het tijd voor De Mark om een moderne stempel te drukken op de Oostenburgmiddenstraat. Inmiddels is Oostenburg een echte woonwijk, met horeca, supermarkten en diverse andere voorzieningen die het wooncomfort versterken. Met het moderniseren van de buurt is de geschiedenis van Oostenburg behouden gebleven. Zo blijven de Werkspoorburg en de Van Genthallen te bewonderen.

41 Stoere vrije sector huurwoningen

Prognose mei/juni 2022

Woonoppervlakte van 47 tot 99 m²

Vrije sector v.a. €1.050 pm.

Uitzicht op binnentuin

Vrije sector

Verhuurd!

BrochureSpelregels Prijslijst

De Mark bestaat uit 8 verdiepingen met 41 appartementen. De woningen variëren van 47 tot 99 m² met ieder hun eigen indelingen. Ben je op zoek naar een eerste woning met 2 kamers? Of heb je juist meer ruimte nodig? Dan zijn er ook driekamerappartementen. Welk appartement jij ook kiest, alle woningen hebben een luxe keuken die is voorzien van zwart composiet aanrechtblad en A-merk inbouwapparatuur. Ruimte om tijd buiten door te brengen is er ook. Er is namelijk een gemeenschappelijke binnentuin. En ieder appartement heeft minstens een balkon en er zijn zelfs appartementen met twee balkons.

Behoefte aan nog meer ruimte? Dan zijn er ook diverse maisonettewoningen (inclusief trap naar vide) op de 7e verdieping met een balkon én dakterras op een hoger gelegen verdieping. De perfecte borrel- of loungeplek!