De Fortuin

De Fortuin ligt tegenover de Van Gendthallen, een prachtig stuk industrieel erfgoed dat herontwikkeld wordt tot een broedplaats voor start-ups, kunstenaars en technologische pioniers. Bijna honderd jaar lang werden in de hallen innovatieve machines en geavanceerde locomotieven gebouwd. Lang stonden de hallen te verpieteren en de sloopkogel lag al klaar. Dankzij de inzet van enkele locals bleven de Van Gendthallen gespaard en kregen ze zelfs de status van rijksmonument!

61 Stoere vrije sector huurwoningen

1 Ruim middenhuur appartement

24 Mooie sociale huur appartementen

Maart 2022

Woonoppervlakte van ca. 33 tot 71 m²

Sociale huur v.a. €728 pm. Middenhuur v.a. €1.050 pm. Vrije Sector v.a. €1.050 pm.

Vrije sector

Verhuurd!

Brochure Spelregels Prijslijst

Middenhuur

Verhuurd!

Brochure SpelregelsPrijslijst

Sociale huur

Verhuurd!

Brochure SpelregelsPrijslijst

VR Tour Modelwoning

VR Tour

In De Fortuin vind je 61 tweekamerappartementen, verdeeld over drie gebouwen. Centraal in ieder gebouw ligt het trappenhuis – met lift – dus je kunt kiezen of je aan de straatkant of de binnentuinzijde wilt wonen. Op het dak van het gebouw ligt een mooie daktuin. Geniet hier van het geweldige uitzicht over de Van Gendthallen op Amsterdam, van west tot noord. Onder het genot van een heerlijk drankje praat je gezellig bij met je buren. Een oase van rust op Oostenburg. Veel  appartementen hebben een buitenruimte waar je je eigen invulling aan kunt geven, met een balkon of juist liever een loggia. Er zijn maar liefst 11 verschillende indelingen: drie compacte (33-50 m²) en de rest heerlijk ruim opgezet (61-71 m²).

Sociale en middenhuurwoningen

Door de enorme schaarste op de woningmarkt bieden wij nu woningzoekers met beroepen die belangrijk zijn voor de stad, zoals onderwijzers en zorgmedewerkers werkzaam in Amsterdam, tijdelijk voorrang bij de toewijzing van een sociale huurwoning in Oostenburg. Bekijk de spelregels.

Om ook de doorstroom op de krappe woningmarkt voor sociale huurwoningen te bevorderen bieden wij woningzoekers die een sociale huurwoning in de gemeente Amsterdam leeg achterlaat voorrang bij de toewijzing voor een middenhuurwoning. Bekijk de spelregels.

Binnen De Fortuin bevinden zich 3 gebouwen. De Fortuin heeft 1 ruime middenhuurwoning van 49 m², met 2 kamers, een mooi terras en bevindt zich in De Fortuin gebouw 1. De 24 mooie sociale huurwoningen en bevinden zich in De Fortuin 3. De woonoppervlaktes van de studio’s variëren tussen 33 en 38m². In De Fortuin 2 en 3 bevinden zich de vrije sectorwoningen.